Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пилипишин сказав, коли піде на перевибори

Четвер, 31 жовтня 2013, 09:09

Кандидат у депутати по 223 округу на виборах 2012 року Віктор Пилипишин заявляє, що піде на перевибори тільки після рішення суду.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Вважав і вважаю перевибори незаконним і політичним рішенням. Ще тоді, коли на мене потоками лили бруд, дав собі слово, що прийму рішення про участь у виборах тільки після одержання слушного вироку суду по своїй справі", - написав він.

"Не очікував, що його розгляд затягнеться ще на рік. При цьому на судових засіданнях спостерігаю за цими негідниками", - додав він.

"Я офіційно заявляю, що не скористаюся своїм правом бути обраним 15 грудня, якщо не одержу слушне рішення суду. Залишилося кілька днів", - додав він.

"Перевибори в 223 окрузі знову загрожують перетворитися в шоу. І хоча я ще рік тому для себе прийняв рішення не коментувати цю ситуацію, вона не дає мені права відсиджуватися! Довелося залишити двох онуків і вертатися в країну!" – додав також він.

Як відомо, Пилипишин обвинувачується в перевищенні службових повноважень, у наслідок чого Києву був нанесений збиток 15 мільйонів гривень.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування