У екс-дружини Власенка більше нема до нього претензій

Субота, 5 жовтня 2013, 14:50

Претензій по аліментах до захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Влсенка у його екс-дружини та у виконавчої служби більше немає.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила екс-дружина Власенка Наталія Окунська.

"Сьогодні Власенко закрив весь існуючий борг з аліментів дитині за 8 місяців, таким чином визнавши, що це був все-таки борг, а не "політичні репресії". Ця виплата набагато більше, ніж гроші, враховуючи те, як вся "Батьківщина" дружно і публічно підтримувала члена партії в небажанні нести відповідальність за цей самий орган", - зазначила Окунська.

"Претензій по аліментах на сьогоднішній день у мене і у виконавчої служби до Власенка більше немає", - додала вона.

Як відомо, раніше виконавча служба та представники міліції завітали до власного будинка захисника екс-прем'єра Юліі Тимошенко – Сергія Власенка – та намагалися вручили йому постанову про примусове стягнення з нього аліментів на дитину.

Сам Власенко заявив, що жодних адвокатів у себе, як про те повідомила Окунська, не бачив, а "аліменти було добровільно сплачено 4 вересня".

"Аліменти за вересень будуть оплачені на початку жовтня. Навіщо цей цирк за участю виконавчої служби та міліції? Зрозуміло навіщо. Заборонити виїзд за кордон напередодні розгляду скарги Тимошенко до ЄСПЛ і кричати про неоплату аліментів. Маячня!", - заявив захисник Тимошенко. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування