Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Власенка влаштували "обшук" через аліменти екс-дружині

Субота, 28 вересня 2013, 17:32

Виконавча служба та представники міліції завітали до власного будинка захисника екс-прем'єра Юліі Тимошенко – Сергія Власенка – та намагалися вручили йому постанову про примусове стягнення з нього аліментів на дитину.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила колишня дружина Власенка Наталія Окунська.

"27 вересня близько 20:30 у власному будинку у присутності представника виконавчої служби, представників міліції, консьєржа, моїй присутності і мого адвоката, Власенко відмовився приймати постанову про примусове стягнення з нього аліментів на дочку. Про що складено акт і підписаний всіма присутніми. Таким чином, йому не вдалося сховатися від "повідомлення належним чином", - зазначила Окунська.

"Те, що він не вважає себе аліментником, не визнає цю постанову і не бажає його підписувати - це вже не мої проблеми. Зіткнутися з ним у дверях ліфта було великою удачею, враховуючи те, що цілий тиждень він переховувався від зустрічі з виконавцям", - додала вона і зазначила: "Час пішов, Сергій Володимирович. Борг дитині вже 70 000 гривень та росте він кожен день".

Всі фото - Facebook Н.Окунської
Всі фото - Facebook Н.Окунської
 
 

Трохи згодом Окунська додала новий запис на своїй сторінці: "Тільки що на програмі Савіка Шустера Олександр Турчинов зробив заяву, що йому подзвонив Власенко і сказав, що до нього в будинок увірвалася міліція з обшуком".

"… Я вже повністю описала процедуру виконавчої служби, яка зачитала пану Власенко те, що встигла, з Постанови про відкриття виробництва. При цьому він поспішно зник за дверима тамбура на дві квартири, навіть не дослухавши до кінця. Під цим підписалися 5 людина - свідків. Тому і Власенко і Турчинов відкрито брешуть! А Власенко точно загрожує психіатрична експертиза у зв'язку з регулярними "баченням" розправи і нескінченним брехнею, як всієї своєї партії, так і народу", -  заявила Окунська. 

У свою чергу сам Сергій Власенко зазначив, що жодних адвокатів у себе, як про те писала Окунська, не бачив, а "аліменти було добровільно сплачено 4 вересня".

"Скажіть будь ласка, навіщо виконавчій службі у супроводі озброєної міліції приходити в квартиру о 20:30 в п'ятницю? Щоб вручити постанову про відкриття виконавчого провадження по аліментах? Навіщо відкривати виконавче провадження 26 вересня, якщо аліменти за серпень ДОБРОВІЛЬНО оплачені 4 вересня на рахункb цієї самої виконавчої служби і вони (служба) про це письмово повідомлені?", - зазначив Власенко на своїй сторінці у Facebook.

Фото - Facebook С.Власенка
Фото - Facebook С.Власенка

"Аліменти за вересень будуть оплачені на початку жовтня. Навіщо цей цирк за участю виконавчої служби та міліції? Зрозуміло навіщо. Заборонити виїзд за кордон напередодні розгляду скарги Тимошенко до ЄСПЛ і кричати про неоплату аліментів. Маячня!", - заявив захисник Тимошенко і  додав: "Акт (опублікований), складений виконавцем - звичайна фальшивка".

"Ніяких адвокатів і т.і.  у себе на поверсі я не бачив. Була міліція і молода дівчина. При цьому вони якось чудово все організувалися: і виконавча служба і міліція і адвокати однієї зі сторін і сама ця сторона. Сінхронненько так", - зауважив Власенко. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування