Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма впевнений, що Янукович знає, як вирішити питання Тимошенко

Середа, 9 жовтня 2013, 16:41

Колишній президент Леонід Кучма вважає, що надання можливості екс-прем'єру Юлії Тимошенко лікуватися за кордоном є найкращим варіантом вирішення її справи й виконання зобов'язань України перед ЄС.

Про це він сказав журналістам у середу, - повідомляють "Українські новини".

"Я вважаю, що найпростіше питання - це те, що і європейці пропонують, відправити її на лікування в Німеччину", - зазначив Кучма.

При цьому він підкреслив, що вирішення питання щодо Тимошенко залежить тільки від чинного президента.

Кучма впевнений, що Янукович знає, яким чином можна вирішити це питання.

Крім того, Кучма зазначив, що, відповідно до заяв екс-президента Польщі Олександра Кваснєвського, Тимошенко насправді потрібна операція.

Тож, на його думку, якщо в Тимошенко є сумніви стосовно українських лікарів, то він підтримує варіант її лікування за кордоном.

Також Кучма впевнений в успішному виконанні Україною всіх зобов'язань для підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

"99,9%, що ця угода у Вільнюсі буде підписана, тому в мене немає на сьогодні жодних підстав, щоб сумніватися в такій події. А те, що всі зобов'язання перед ЄС будуть виконані... Ми ж бачимо: і опозиція, і влада в один бік тягнуть віжки", - сказав Кучма.

При цьому він підкреслив, що, на його думку, співпраця між владою й опозицією є тимчасовим явищем, але він, однак, задоволений, що в цьому стратегічному напрямі розвитку зовнішньої політики України влада й опозиція єдині.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування