"Український дім" не дозволив опозиції мітингувати у себе на сходах

Середа, 20 листопада 2013, 20:50

Керівництво "Українського дому", що входить до складу Державного управління справами, просить опозицію не використовувати сходи будівлі для проведення 24 листопада мітингу "За Європейську Україну!".

Про це йдеться у листі директора ДП "Український дім" Оксани Гриценко, адресованому партії "Батьківщина".

Раніше юристи партії звернулися до керівництва ДУС та ДП "Український дім" з проханням посприяти проведенню вказаного заходу і безперешкодної зустрічі народних депутатів з виборцями .  

Крім того, партія "Батьківщина" подала всі заявки, необхідні для проведення мирної ходи та Народного Віча "За Європейську Україну!" у неділю, 24 листопада.

Так, основна заявка до Київської міської державної адміністрації була подана ще 15 листопада, додатково були проінформовані столична міліція, Державтоінспекція, Управління державної охорони, Державне управління справами.

Як відомо, 24 листопада опозиція планує провести акцію "За Європейську Україну!", у якій, зокрема, візьмуть участь лідери трьох опозиційних сил - Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок - та лідер ініціативи "Третя республіка" Юрій Луценко.

Планується, що о 12.00 мирна хода рушить з-під пам’ятника Шевченку у бік Європейської площі, де на сходах Українського Дому орієнтовно о 13.00 розпочнеться мітинг та концерт за участі Марії Бурмаки, Тараса Чубая, групи Kozak system.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування