Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві затримали ще одного "свободівця" з Євромайдану. Міліція заперечує

Четвер, 28 листопада 2013, 15:34

"Свобода" заявляє, що ще одного активіста Євромайдану - члена Київської міської організації "Свободи" Романа Біленького - затримали невідомі.

"28 листопада невідомі особи в цивільному просто посеред вулиці затримали активіста Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Романа Біленького", - повідомляє прес-служба партії.

"Особи, які затримали свободівця, не називалися, а просто схопили його та доправили до Шевченківського районного відділку міліції, де він перебуває на разі", - уточнюється в повідомленні.

До відділку МВС на вулиці Герцена, 9, для з’ясування причин та обставин затримання націоналіста вирушили керівники київської "Свободи", зокрема народний депутат Андрій Іллєнко.

"Зараз причини затримання свободівця не відомо, однак є підстави вважати, що це відбулося у зв’язку з його участю в Євромайдані, який триває в столиці", - сказано у повідомленні.

Водночас, у вказаному відділенні міліції "Радіо Свобода" повідомили, що станом на 17:10 у відділку немає нікого затриманого.

"У відділенні немає нікого затриманого і за книжкою відвідувачів такої особи теж немає", – заявив черговий Шевченківського рай управління міліції Києва.

За його словами, депутати від "Свободи" зараз перебувають у відділенні. Інших подробиць він не надав.

Партія нагадує, що 27 листопада Печерський райсуд Києва ув'язнив терміном на 60 діб двох свободівців, які брали участь у Євромайдані в Києві. Зокрема, за ґрати на час досудового слідства було відправлено киянина Віталія Благодарного та Олега Маляша зі Львівщини.

"Останній, до того ж, є інвалідом третьої групи та має вагітну дружину", - обурюється "Свобода". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування