Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко упевнений, що наступного тижня ПР скотиться до саботажу

П'ятниця, 8 листопада 2013, 13:29

Партія регіонів саботуватиме засідання робочої групи з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених закордоном і затягуватиме час, щоб зірвати підписання Угоди про Асоціацію з ЄС.

Про це заявив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

При цьому Власенко наголосив, що ЄС не ставить питання про лібералізацію українського законодавства щодо лікування ув'язнених закордоном.

"ЄС ставить політичну передумову - припинення політично вмотивованого правосуддя і лікування ув'язнених закордоном", - наголосив захисник.

За словами Власенка, "регіонали" намагаються змінити головні тези в цій дискусії.

"Всі рішення приймає президент Янукович, оскільки центр прийняття рішення знаходиться не в парламенті, а в голові Януковича. Партія регіонів діє за його вказівкою. Якщо Янукович скаже ПР проголосувати закон Лабунської - вони проголосують, якщо скаже проголосувати закон про амністію - проголосують", - сказав захисник Тимошенко. 

Як відомо, 8 листопада Верховна Рада створила робоча групу, яка вироблятиме проект щодо лікування ув’язнених за кодоном за схемою Партії регіонів. Більшість у групі представлятимуть провладні депутати.

"Ударівець" Віталій Ковальчук заявив, що спікер Володимир Рибак має оголосити про проведення позачергового засідання у вівторок, 12 листопада. Однак жодного оголошення Рибак не зробив.  Закриваючи засідання, перший віце-спікер Ігор Калетник заявив, що наступне засідання ВР відбудеться 19 листопада.

Разом з тим опозиція передала провладній Партії регіонів новий законопроект щодо лікування засуджених закордоном.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: