Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАР вимагає присутності Януковича на позачерговому засіданні ВР

Субота, 9 листопада 2013, 16:23

"УДАР" вимагає, щоб на позачергове засідання парламенту 13 листопада, де розглядатимуть ключові для підписання угоди про асоціацію з ЄС законопроекти, прийшов президент Віктор Янукович.

Про це йдеться у заяві партії, повідомляє  прес-служба "УДАРу".

На думку авторів заяви, присутність президента "мобілізує провладну фракцію і покаже справжні наміри української влади щодо декларованого курсу на європейську інтеграцію України".

"Повинен нарешті настати момент істини. Якщо у gрезидента насправді є воля і прагнення до підписання Угоди про асоціацію України з ЄС, він має бути  присутнім при ухваленні законопроектів, необхідних для виконання основних критеріїв ЄС і засвідчити свою підтримку курсу на євроінтеграцію", - підкреслив лідер "УДАРу" Віталій Кличко.

За його словами, "президент же знайшов час, щоб відвідати Москву і зустрітися з російським колегою Володимиром Путіним напередодні саміту у Вільнюсі".

"В українському парламенті 13 листопада вирішуватимуться найважливіші питання для успішного результату вільнюського саміту і реалізації європейських прагнень України. Тому, вважаю, що Янукович повинен знайти час, щоб продемонструвати українському суспільству свої справжні наміри щодо майбутнього України, а фракції Партії регіонів - позицію щодо голосування за ключовий на сьогодні законопроект, якого очікує європейська сторона - про вирішення питання Юлії Тимошенко", - наголосив Кличко.

Як відомо, 9 листопада прес-служба Януковича повідомила, що президент України з робочим візитом відвідає Росію, де проведе зустріч з Володимиром Путіним для "обговорення питання торгівельно-економічних відносин України та Росії напередодні Саміту "Східного партнерства".

Раніше 9 листопада голова Верховної Ради Володимир Рибак підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту 13 листопада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування