Ющенко: не на Майдані, бо не хочу піару

Середа, 11 грудня 2013, 12:04

Екс-президент Віктор Ющенко каже, що не хоче піаритися своєю присутністю на Майдані незалежності.

Про це він заявив у інтерв’ю Мустафі Найєму.

На запитання, чи немає у нього бажання прийти на Майдан, Ющенко сказав: "Бажання є. Але із іншої сторони я думаю треба пам'ятати, що дуже часто із політиків хто може долучатися до таких кроків, або використовує це як для піару, або хоче скласти таке враження. Я не для піару кажу ці слова. Я із Майданом. Я кожну хвилину на Майдані".

"Я вітаю його громадську засадничість, бо це, у цій ситуації українській, якраз сама сильна сторона, коли не партійні сили керують процесом, а керує громадськість", - додав він.

Ющенко розповів, що у нього "дуже негативна" реакція на ті дії, які відбулися уночі на Майдані незалежності.

"Я цілу ніч слідкував цими подіями. І скажу відверто, це надзвичайно поганий, я б сказав би навіть неможливий, неприпустимий фон до того, що називається круглий стіл", - уточнив він.

"Я думаю, що це нас просто викидає у другий простір і в другий сценарій. Я не хочу, щоб у моїй країні розвивався сценарій там чи лівійський чи сирійський, чи єгипетський. Я до сьогоднішнього дня був переконаний, що у нас є варіант український", - додав екс-президент.

Ющенко уточнив, що після зустрічі із президентом Віктором Януковичем у вівторок, "не допускав, що фактор сили буде працювати, після того, як відбулися ці перемовини".

"Та справа, яка вночі відбулася, це підрив довіри до круглого столу", - зазначив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News