Свободівець: Із цією владою виграти вибори чесно неможливо

Понеділок, 16 грудня 2013, 08:57

Депутат від "Свободи" Андрій Мохник повідомив, що на дільниці №801002 спостерігачі виявили кілька бюлетенів, які були зараховані "за" провладного кандидата Віктора Пилипишина без відповідної позначки.

Після перерахунку з’ясувалося, що на користь провладного кандидата зарахували більше 30 голосів, які були віддані за інших кандидатів, повідомляє прес-служба "Свободи".

"Голова цієї дільничної комісії Віктор Дяченко усю ніч влаштовував істерики та вимагав, аби мене вивели із дільниці. Комісія оголошувала перерви та відмовлялася підбивати підсумки голосування. Та все-таки результати підрахували", - зазначив Мохник.

"Проте спостерігачі помітили кілька бюлетенів, які зарахували "за" Пилипишина без відповідних позначок. Після ж перерахунку всіх б’юлетенів, які буцімто були "за" Пилипишина виявилося, що більше ніж у 30-ти відсутні відповідні позначки. Комісія намагалася зарахувати на користь Пилипишина б’юлетені з позначками "за" инших кандидатів", - заявив він.

У свою чергу, "свободівець" Юрій Левченко, кандидат у депутати в 223-му окрузі, заявив, що "з цією владою виграти вибори чесними методами неможливо".

Під час підрахунку голосів на ОВК №223 він вийшов до людей та повідомив: "Ми сьогодні з вами перемогли. Однозначно. Ми побачили з вами дані екзит-полів в 15% перемоги, але ми сьогодні з вами з тикнулися з тим явищем, яке вивело людей на Майдан".

"Справа в тому, що з цими бандитами, з цими "межигірськими паханами" сьогодні в Україні чесними правилами грати не можливо", - заявив Левченко.

"Попри те, що у нас в 15% перевага згідно екзит-полів, ми зараз побачили, як на дільницях (уночі) почали вимикати світло під час підрахунку, побачили як комісії оголошували технічні перерви, там де ми перемагали, ми побачили вкид бюлетенів де на дільницях на яких рік тому за Пилипишина голосували 300 людей, то чомусь раптом сьогодні у нього 800 людей", - сказав він.

"В центрі, де був більший контроль з боку журналістів, різниця між мною та Пилипишиним на кожній дільниці по 350 голосів (на користь Левченка), то тут, на Нивках, на Сирці, де якраз вимикали світло, різниця чомусь на користь Пилипишина в 500 голосів. Такого ніде не було навіть в Президентському полку. З цією владою виграти вибори чесними методами неможливо. Треба цю банду змітати з Межигір’я, інших варіантів насправді у нас сьогодні не має", - додав опозиційний кандидат.

Левченко також зазначив, що особисто чув під час телефонної розмови з членом ДВК, як відбувається сортування голосів кандидатів, коли 40 разів поспіль оголошується прізвище Пилипишина, що яскраво свідчить про масове вкидання бюлетенів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування