У Києві озброєні тітушки захопили житло активіста Євромайдану?

Субота, 21 грудня 2013, 14:51

Невідомі молоді люди спортивної статури  захопили приватний будинок активіста Євромайдану Сергія Онищенка у Києві на вулиці Богатирській, 34-а

Про це повідомив з місця подій один з активістів Олексій Герман, пише ZN.UA.

За словами Герман, близько 11:30 приблизно 20 чоловік увірвалися до будинка Онищенка, побили його і викинули на вулицю, залишивши в будинку його дружину та однорічну дитину.

Герман уточнив, що слідча група МВС прибула на місце події більш ніж через годину після виклику, після цього правоохоронці ще тривалий час не могли потрапити до будинку.

Після того, як міліцію впустили до захопленого приміщення,  їй показали документи про те, що захоплювачі нібито купили будинок три роки тому. При цьому інформацію про продаж будинку сам Онищенко спростував.

За словами Герман, захоплювачі будинку озброєні. Зокрема, сам він бачив у одного з нападників пістолет ПМ .

Активісти також поінформували про подію прокуратуру Оболонського району, однак жодної реакції поки що немає.

У свою чергу у столичному главку МВС заявили: інформація з приводу начебто захоплення будинку одного з активістів не відповідає дійсності.

"21 грудня близько 11:30 до міліції звернувся громадянин та повідомив, що по вулиці Богатирській, 34-А (кооператив "Фронтовик", перша лінія, вулиця Садова, 3) невідомі увірвались та захопили його приватний будинок. На місце було направлено автопатруль з правоохоронцями та слідчо-оперативну групу", - зазначили в МВС.

За даними правоохоронців, працівники міліції встановили, що між попередніми та новими власниками приватного будинку виник конфлікт щодо права власності на нього.

"Також встановлено, що заявник не є активістом, і не має жодного відношення до Євромайдану, як про те повідомляли ЗМІ", - заявили правоохоронці.

Повідомлення зареєстроване згідно чинного законодавство, наразі проводиться перевірка, за результатами якої буде прийняте процесуальне рішення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування