Батьківщина: на опозиціонера скоєно замах на вбивство

Субота, 21 грудня 2013, 17:38

На заступника голови Харківської облорганізації "Батьківщини" Івана Варченко та членів його родини вчинено замах на вбивство

Про це, як повідомили у прес-службі "Батьківщини", заявив сам депутат облради та координатор регіонального Штабу національного спротиву Іван Варченко.

У  зв’язку з цим він звернувся до голови СБУ з вимогою розпочати слідство та дати відповідну кваліфікацію цій події.

За словами Варченка, напередодні на обласному радіо він повідомив про свій намір поїхати у Київ на Євромайдан "з речами, харчами та ліками".

"Сьогодні, перед поїздкою, я раптом побачив, що у передньому колесі автомобіля наполовину викручені п’ять болтів", - заявив політик.

"Чітко зрозумілий розрахунок, болти на швидкості вилітають з гнізд - машина перекидається. У автомобілі було п’ятеро осіб. Окрім мене та мого товариша - діти 11-ти і 12-ти років, а також хлопець 19-ти років", - зазначив Варченко.

За словами Варченка, у нього немає бізнесу, немає конфліктів з людьми і він займається лише політичною діяльністю.

Опозиціонер припустив, що за замахом на його життя стоять "два харківських персонажа" - голова облдержадміністрації Михайло Добкін та мер Харкова Генадій Кернес.

"Я абсолютно переконаний, без їхнього замовлення не обійшлося. Хлопці, ви загралися", - заявив опозиціонер та додав: саме ці особи неодноразово демонстрували свою неадекватну реакцію на його політичну діяльність.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування