Мітингувальники "за Януковича" наостанок облаяли Євромайдан

Неділя, 22 грудня 2013, 15:41

Учасники мітингу на підтримку президента Віктора Януковича закликали українців до "національного єднання", а опозицію - не плутати демократію з анархією і вседозволеністю.

Про це йдеться в резолюції учасників акції "Збережемо Україну", який проходив у Маріїнському парку в Києві.

Так, автори документа, "висловлюючи думку мільйонів співвітчизників", внесли пропозицію заснувати пам'ятну дату 17 грудня - "День звільнення України від кабальних газових контрактів Тимошенко".

"Янукович ... захистив інтереси України. Ми вважаємо воістину історичними угоди, досягнуті ним 17 грудня (у Москві)", - наголошується в резолюції.

"Упевнені, що успішне вирішення всіх спірних питань співпраці з Росією дозволить Україні зміцнити свої позиції в переговорному процесі з європейським співтовариством і перейти до повноцінного діалогу", - зазначено у документі.

На думку провладних мітингуючих, саме так, як це робить українська влада, потрібно інтегруватися в Європу.

При цьому опозицію "категорично" закликали зробити крок назустріч консенсусу і підтримати ініціативу президента щодо організації діалогу для врегулювання конфліктної ситуації".

"У країні орудують безвідповідальні сили, які, мов ворожа диверсійна група, займаються відверто підривною діяльністю - закликають до саботажу, блокують роботу парламенту, транспортні магістралі, захоплюють адміністративні будівлі, руйнують національну єдність", - наголошується в резолюції.

"Категорично вимагаємо звільнити захоплені будівлі, очистити від барикад і сміття центральні вулиці міста", - закликали мітингувальники Євромайдан та опозицію.

Також лідерів опозиції закликали "не дискредитувати правоохоронців", а "детально вивчити європейський і американський досвід" і не плутати "демократію з анархією і вседозволеністю".

"Напередодні свят Нового року та Різдва закликаємо всіх громадян України до національного єднання і злагоди. Свята, що наближаються  - не найкращий час для опозиційних демаршів і маніфестацій, демонстрації політичної злоби і агресії", - наголошується у резолюції.

Як відомо, раніше комендант наметового містечка у Маріїнському парку заявив, що учасники мітингу на підтримку президента Януковича згортають свою акцію

"Зараз кожен з нас має повернутися до свого будинку, зустріти Новий рік і Різдво у колі своєї сім'ї", - зазначив комендант містечка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News