Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали згортають свій "антимайдан" у Маріїнському парку

Неділя, 22 грудня 2013, 14:17

Учасники мітингу на підтримку курсу президента Януковича в Маріїнському парку згортають своє наметове містечко.

Як заявив комендант наметового містечка Олександр Зінченко, мітинг припиняють, щоб зустріти новорічні свята у колі сім'ї.

До цього ж активісти "антимайдану" закликали і мітингувальників на Майдані Незалежності.

"Через наше наметове містечко за час його існування пройшли півмільйона людей. Всі ці люди з різних регіонів країни приїхали до столиці, щоб підтримати курс президента. Зараз кожен з нас має повернутися до свого будинку, зустріти Новий рік і Різдво у колі своєї сім'ї", - зазначив Зінченко.

При цьому він додав: "нехай політики сядуть за стіл переговорів і дійдуть компромісу, домовляться про мир і злагоду в суспільстві".

Також він запропонував мітингувальникам на Євромайдані провести "якісь малі Олімпійські ігри".

 Фото Оксани Коваленко, УП
Антимайдан збирає речі. Фото Оксани Коваленко, УП
Антимайдан збирає речі. Фото Оксани Коваленко, УП
 
Матраси з наметів антимайдану 
Антимайданівці. Всі фото Оксани Коваленко, УП 

"Давайте втихомиримо конфлікти між нами, ... давайте проведемо змагання, наприклад, футбольний матч між Майданом єднання і Євромайданом. Нехай у складі кожної футбольної команди буде половина гравців з Маріїнського парку, а половина - з Майдану Незалежності. Цим ми символічно покажемо, що ми єдині, що між нами немає ворожнечі і чвар", - зазначив Зінченко.

Пізніше стало відомо, що близько сотні протестувальників мали намір прямувати до офісу Партії регіонів на вул.Липській, щоб вимагати від організаторів мітингу обіцяну винагороду.

Як повідомили Українській правді джерела, серед тих, хто не отримав грошей за участь у мітингу - близько 200 грн. на людину - не лише "тітушки", а й жінки та підлітки.

Станом на 18:15 частина цих мітингувальників попрямувала до готелю "Київ", де базується штаб організаторів "антимайдану". Решта учасників акції залишилася в парку.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування