ПОБИЛИ ТЕТЯНУ ЧОРНОВОЛ, ЯКА ПИСАЛА ПРО ЗАХАРЧЕНКА, МЕДВЕДЧУКА, КЛЮЄВА, ЛЬОВОЧКІНА ТА ЯНУКОВИЧА

Середа, 25 грудня 2013, 01:15

Побили журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновол.

Про це повідомляє з посиланням на Олексія Гриценка Мустафа Найем. 

За його даними, це трапилося в Борисполі. "У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя", написав вночі Мустафа у своєму твітері.

 
 
 

Родичам передзвонили вже з травмпункту. У Тетяни струс мозку, числені гематоми, зламаний ніс.

"За словами Тетяни Чорновол, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків ", написав Мустафа.

Тетяну повезли на рентген, бо сама ходити вона не може. О 4-й годині ранку Тетяну перевезли до лікарні в Києві.

В автомобілі Тетяни був знайдений відеореєстратор. Його забрали активісти для того, щоб вивчити інформацію, що там збережена.

Як повідомив Громадському ТБ активіст Олексій Гриценко, який отримав дзвінок від Чорновол в цю ніч, 24-го грудня Тетяна їздила знімати будинки міністра внутрішніх справ Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки. Під час останної зйомки за нею слідкували "беркутівці". Інформацію про будинок Захарченка Тетяна встигла поставити в блог на УП.

Фото тут і далі Олексія Гриценка 

За останній тиждень сталося кілька пригод, в результаті яких постраждали активісти Євромайдану. У неділю стріляли в активіста Дорожнього контролю Володимира Маралова. Увечері у вівторок у Харкові один з організаторів місцевого Євромайдану Дмитро Пилипець отримав кілька ножових поранень.

У вівторок також стало відомо про те, що помер від травм побитий правоохоронцями 18 грудня Павло Мазуренко.

В кілької містах зявилися повідомлення про підпал автівок активістів майдану.

Від "Української правди". Тетяна Чорновол є автором та блогером "Української правди". Останній її пост описував "хатинку" головного міліціонера держави пана Захарченка. До того Тетяна критикувала у своїх блогах та статтях Медведчука, Клюєва, Азарова, Льовочкіна та сім'ю Януковичей. 

Всіх цих людей, поки не буде встановлено нападників, ми вважатимемо замовниками нападу на Тетяну.

 
 

Розслідування Громадського ТБ про ніч побиття Чорновол.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News