Активіст "Дорожнього контролю": Мені стріляли прямо в серце

72 перегляди
7
Понеділок, 23 грудня 2013, 11:56

Ті, хто підстрелив активіста "Дорожнього контролю" Володимира Маралова і спалив його авто, мали бойові пістолети ПМ і були професійно підготовлені.

Про це розповів в інтерв'ю сам Володимир перебуваючи на лікарняному ліжку у лікарні швидкої допомоги, повідомляє "Дорожній контроль".

Стріляли активісту прямо в серце, але куля пройшла поруч і Володимир залишився живий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 95.158.48.---Юрій Романенко..
Владислав Сарієнко: Захарченко возьмет раследование покушения на жизнь под свой личный контроль, чтобы побыстрее его замутить и спрятать концы в воду! Он настоящий спец в таких делах!
Ага... Згадую старий прокурорський анекдот: "Вони так енерґійно взялись за розслідування справи, що ледь не вийшли самі на себе..."
IP: 74.125.17.---Valery Shishenko..
вставай дружище и на баррикады
rum: И убийцы прахвисионалы и выстрел был прям в сердце,а вот гляди ж ты выжил!ПРям семь жизней у человека.Такому вместо контрольного выстрела надо килограмм взрывчатки под зад ложить
От падло. Теперь вас мало а народа много . Будут жечь вам дачи,дома, базары, крутые машины. подошвы у вас будут гореть аж до российской границы. Вы нарываетесь быдлота на гражданскую войну... вы можете ее получить. Вас блядей бритоголовых нужно вылавливать по одному и топить как слепых котят в вашем гавне.
Сан-Саныч2: в наглую отстреливают?? ну если пуля посланная в сердце не берет?? то наверное нужно березовым колом пробовать. наши деды быстро бы навели порядок и те шо западнее Украины еще и воссоединиться хотели бы еще больше чем сейчас, Еще нужно поглядеть где и кто Европа, и промерять сколько от Франции до Африки - натуральная окраина. В перспективе новая украина может родиться
rum: И убийцы прахвисионалы и выстрел был прям в сердце,а вот гляди ж ты выжил!ПРям семь жизней у человека.Такому вместо контрольного выстрела надо килограмм взрывчатки под зад ложить
Посты работников администрации президента -ЗЕКА
Захарченко возьмет раследование покушения на жизнь под свой личный контроль, чтобы побыстрее его замутить и спрятать концы в воду! Он настоящий спец в таких делах!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації