Канал ZIK заявив, що "свободівець" побив ведучого. У політсилі відхрещуються

Четвер, 26 грудня 2013, 18:45

Депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Йосиф Ситник напав на автора та ведучого програми журналістських розслідувань "Народний контроль", гендиректора медіахолдингу ZIK Дмитра Добродомова.

Про це повідомила прес-служба телеканалу ZIK.

Згідно з інформацією, інцидент стався 26 грудня у приміщенні Львівської облради перед початком засідання ради НО "Майдан".

"Ми зустрілися у вбиральні і депутат Ситник накинувся на мене зі словами "Ах це ти! Давно хотів тобі…", та вдарив в обличчя", - розповів Добродомов.

Обставини нападу з’ясовує слідчо-оперативна група Галицького райвідділу міліції

Добродомов написав заяву у правоохоронні органи, будуть зняті побої.

"Медіахолдинг ZIK рішуче засуджує поведінку депутата Львівської облради та  звертається із закликом до керівництва ВО "Свобода" відреагувати на ганебний вчинок свого колеги", - сказано в повідомленні прес-служби.

"У нас викликає занепокоєння той факт, що обласний обранець дозволив собі застосувати фізичне насилля до журналіста і навіть не побоявся зробити це у будівлі облради. Медіахолдинг ZIK обіцяє не залишити цей інцидент поза увагою і звертається до правоохоронних органів з проханням забезпечити прозоре та об’єктивне розслідування", - сказано у заяві.

Водночас Ситник заявив, що мав словесну перепалку з Добродомовим, яка відбувалася в приміщенні Львівської облради в присутності кількох свідків, і розповів власну версію того, що відбулося.

"Добродомов підійшов до мене привітатися. Я ж попросив його спершу вибачитися за матюки, які пролунали від нього на мою адресу 24 листопада 2013 року на сцені львівського Євромайдану", - сказав депутат, якого цитує прес-служба політсили.

"Він попросив мене відійти поговорити в туалеті. Коли ми опинилися наодинці – він знову почав нецензурно лаятися. Я йому сказав таке: "Дмитро – ти не чоловік, з тобою немає про що розмовляти", і вийшов. Він вибіг за мною і продовжував кричати. Я пішов у протилежному напрямку", – розповів Ситник.

"ВО "Свобода" обурене спробами провокацій, які намагається реалізувати гендиректор телеканалу "ZIK", екс-кандидат у народні депутати, один із засновників громадської організації "Народний контроль" Добродомов", - сказано у заяві прес-служби.

"Вважаємо, що застосовувати такі методи самопіару і політичної боротьби – гидко і ницо. Це аморально і низько, ба більше, непродумано. Звинувачувати в побитті заступника завідувача кафедри менеджменту персоналу та адміністрування НУ "Львівська політехніка", кандидата наук, доцента Йосифа Ситника – щонайменше безглуздо", - вважають у політсилі.

"Вимагаємо від Дмитра Добродомова публічних вибачень та негайного спростування брехливої інформації", - додали у "Свободі". 

Українська правда     

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування