Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прихильники ПР під наглядом "тітушок" встановлюють намети біля Ради

Середа, 4 грудня 2013, 09:34

Прихильники Партії регіонів встановили перед будівлею Верховної Ради шість великих наметів.

Про це повідомляють Українські новини.

Біля наметового містечка на даний момент проходить мітинг, в якому беруть участь, за різними оцінками, від 200 до 500 чоловік.

На територію Верховної Ради пускають тільки за перепустками, відзначає ЛігаБізнесІнформ. Щоб потрапити на подвір'я парламенту, потрібно пройти два міліцейські пости.

Мітингувальники тримають прапори ПР і прапори з написом "За Батьківщину, за Януковича!". На сцені біля містечка виступають депутати від ПР, які у своїх виступах описують успішність політики президента.

Крім того, зі сцени лунає музика радянських часів.

За 100 метрів від наметового містечка зібралися близько тисячі. молодих людей спортивної статури, які стоять шеренгою і спостерігають за подіями.

 фото зі сторінки Олександра Аронця в Facebook 

З усіх боків будівля парламента оточена автобусами спецпідрозділу Беркут. Поки ніяких конфліктів між мітингувальниками і міліцією не відбулося.

Проходи до будівлі з боку вулиць Садової, Грушевського , Шовковичній перекриті автобусами з написом "міліція". Депутатів і журналістів пускають в Раду тільки з боку вулиці Липської.

Вчора, 3 грудня під Верховною Радою також проходив мітинг прихильників ПР.

Тим не менш, він був набагато менш численним, ніж акція демонстрантів з Євромайдану, кілька десятків тисяч яких оточили будівлю в очікуванні голосування за відставку уряду.

Голосування Рада провалила .

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування