ДАІ затримала частину євромайданівців на шляху в Межигір’я

Вівторок, 14 січня 2014, 07:57

Працівники Державтоінспекції затримали деякі автобуси, які мали везти активістів у Межигір'я.

Про це повідомляє у Твіттері Inna Nerodyk із посиланням на депутата Андрія Парубія.

За її словами, самооборона Євромайдану зібралася встановлювати свій пост на виїзді з Межигір'я і не пропускати кортеж президента Віктора Януковича.

"Парубій каже, що деякі автобуси, які мали везти активістів у Межигір'я, затримала ДАІ. Півтори сотні активістів розміщуються в машини і мікроавтобуси", - написала Неродик.

"Я маю право застосувати зброю!"- сказав ДАІшник, коли активісти взяли його в кільце і відтіснили на дорогу, бо зупинив одну з машин по дорозі до Януковича.

За її словами, "суцільна смуга перешкод до тих Нових Петрівців", "дорогу до Межигір'я активістам Євромайдану перегородили ДАІвці і Беркут"

 

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, співробітники ДАІ зупинили автомобіль активіста Автомайдану Сергія Хаджинова на в'їзді на Оболонь через те, що маленька наклейка Євросоюзу на номерному знаку нібито закривала частину знаку й заважала його зчитувати. 

Через це зупинилася вся колона, що їхала до Межигір’я. З автобуса вийшли представники народної самооборони Майдану, які відтіснили ДАІшників від автомобіля.

Хаджинова за кермом змінив народний депутат Володимир Яворівський. Колона Автомайдану продовжила рух у село Нові Петрівці. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування