Стан здоров'я Луценка покращився – дружина

Вівторок, 14 січня 2014, 20:57

Стан здоров'я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка покращився.

Про це повідомила його дружина Ірина в ефірі Громадського телебачення.

"Загрози такої, щоб були некоординовані чи незрозумілі реакції організму, відпали", - заявила вона.

Окрім того, за словами Ірини Луценко, довідка клініки "Соціовимір", що нібито проводила аналіз крові її чоловіка на вміст алкоголю, сфальшована.

"Видно з усіх моментів, що це сфальшована довідка. Ніхто до нього не заходив. Ніякого візуального огляду не було. А на наступний день вже з'явилася інформація, що нібито було виявлено в крові, я можу помилятися в цифрі, 0,57 проміле, що дорівнює неповному бокалу вина або стакану пива", - заявила вона.

"Луценко не вживав спиртного", - ще раз наголосила Ірина Луценко, знову уточнивши, що єдине спиртне, що вживалося – настоянка для лікування горла.

Як відомо, Ірина Луценко раніше також заперечувала інформацію про нетверезість чоловіка під час інциденту з "Беркутом".

"Ніхто ніякого алкоголю не вживав. Ну хіба що "Гівалекс", ліки від кашлю, оскільки застудилися. Тоді під впливом алкоголю має перебувати вся наша родина, як і решта громадян, які вживають даний медичний препарат", - сказала вона.

Головний лікар Київської міської лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий заявив, що у крові екс-міністра Юрія Луценка в день сутички під Святошинським РВВС був алкоголь.

Водночас прес-секретар Луценка Лариса Сарган розповсюдила, за її словами, фейкову довідку клініки, в якій вказано, що огляд Луценка був проведений вдень 11 січня, коли екс-міністр перебував у лікарні "Борис".

Президент клініки "Борис" Михайло Радуцький заявив, що аналіз на вміст алкоголю в крові екс-міністра взяли для того, щоб визначитись із правильним лікуванням.

Як відомо, Луценко постраждав під час сутичок активістів Майдану з міліцією в ніч з 10 на 11 січня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News