Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ПР упевнені: Євромайдан – "спецоперація" Заходу, яку треба жорстко подавити

Субота, 18 січня 2014, 19:12

Євромайдан для влади – "п'ята колона", яка домагається того, щоб на вулицях пролилася кров.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Святослав Цеголко, посилаючись на аргументи, якими оперують в Партії регіонів.

"Під час інтерв'ю лідер фракції ПР Олександр Єфремов показав аргументи, якими оперують в ПР. З них випливає, що Євромайдан для влади - це п'ята колона, яка домагається, щоб на вулицях пролилася кров. Ця п'ята колона "закріплює за владою ярлики "диктатури" і дискредитує силові органи", - зазначив журналіст.

ВСІ ФОТО ТУТ

При цьому оголошення персон нон-грата, санкції західних інституцій, робота громадських організацій, виступи суспільних авторитетів всередині країни, а також критика ЗМІ чи просто спілкування в соціальних мережах подаються як спланована акція. Мета якої "ліквідація правлячої влади", що буде "нормальним явищем".

Фото з Facebook Святослава Цеголко
Фото з Facebook Святослава Цеголко

Також у документі описано роль Заходу – "кураторство революції".  При цьому згадується Арабська весна  у Північній Африці та на Близькому Сході, "кольорові" революції у Грузії, Киргизії, Білорусі, Вірменії, Молдові та Росії у 2011 році, Лівані, Тунісі, Лівії.

В "аргументах ПР" також зазначено, що "сценарій виникнення та розвитку поточних подій в Україні вказує на застосування технологій "кольорової" революції нового зразка".

"Виникнення Євромайдану є наслідком поєднання об’єктивних внутрішніх та суб’єктивних зовнішніх факторів на фоні відстоювання геополітичних інтересів іноземних держав", - йдеться у матеріалах ПР.

Фото з Facebook Святослава Цеголко
Фото з Facebook Святослава Цеголко

"Судячи з прочитаного зрозуміло, що в Партії регіонів найбільше переймаються "послабленням позицій РФ на її теренах" завдяки фінансуванню українських НДО різними американськими організаціями серед яких USAID, IRI, NDI", - підкреслює Цеголко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування