Депутата Лесю Оробець побили силовики

Неділя, 19 січня 2014, 19:11

На депутата Лесю Оробець напали силовики і побили її та людей, які її захищали.

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Війна остаточно почалась. Вже ніякі закони не діють. Годину тому я знімала на мобільний телефон роздачу гранат табуну Беркуту, голів зо 20. Гранати ці, нагадаю, зараз масово кидаються в українських громадян і викликають важкі осколкові поранення, хоча для Пшонки і Лутковської вони "світлошумові"", - написала вона.

"Я підійшла по Грушевського з боку Ради. Вони чудово знали, хто я. Я не нападала ні на кого, стояла на відкритому місці з телефоном. На мене накинулась зграя з мінімум п'ятьох здоровенних беркутівців в масках і обладунку, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилась головою, шолом врятував", - зазначила вона. 

 


"Трьох моїх захисників - чоловіків побили жорстокіше, по голові і по корпусу, від тяжких травм врятували шоломи і шапки. Телефон вибили з рук, розбили і відібрали", - додала вона.

"На мої крики "Чого ви мене б'єте, я ж вам нічого не роблю" вони з гиденькими смішками казали: "А ми тебе не б'ємо, ми тебе відтісняємо" – розповіла депутат.

Тому, на її думку "Війна вже повномасштабна. Не треба робити вигляд про суди, прокуратуру, вибори тощо". 

"Врадіївку менти зрозуміли, посадили своїх. Врадіївка - це мінімально м'який формат, який Януковичу і його організованій злочинній групі зрозумілий", - зазначила вона.

"Перевертні з МВС отримали повний одобрямс на використання будь-яких методів захисту диктатури", - також підкреслила Оробець.

"Без Лідера спротиву протест має високі шанси втонути в крові, а держава - в диктатурі", - також упевнена вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування