Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Редактора "Лівого берега" попередили, що він може зникнути, як і Луценко

Вівторок, 21 січня 2014, 19:39

Редактор відділу сайту "Лівий берег" і керівник Київської організації Незалежної медіа -профспілки Андрій Яницький заявив, що може пропасти слідом за активістом Ігорем Луценко.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

"Щойно зателефонував знайомий і попередив, що я можу пропасти слідом за Ігорем Луценко. "Ти можеш бути наступним, не ходи один", - повідомив Яницький.

"Ім'я знайомого не розкриваю, щоб не нашкодити його джерелами. Це ім'я знають люди, яким я довіряю, щоб у разі мого зникнення можна було провести розслідування. Людина не приховувала своє ім'я, це був не анонімний дзвінок", - підкреслив він.

"Чи можна довіряти його відомостями? Ось що він сам говорить: "Довіряю абсолютно, це мій близький друг... На користь істинності говорить те, що джерело перепитало, мовляв, "а хто такий Яницький? Можеш попередити?" - додав медійник.

"Не знаю, наскільки правдива ця інформація. Ніколи раніше мені такі попередження не надходили. Після серії нападів на журналістів не можу ігнорувати це повідомлення", - сказав він.

"Публічність - мій єдиний захист в такій ситуації. Прошу Вашої ради і допомоги", - підкреслив Яницький.

Як відомо, близько 4 ранку 21 січня стало відомо, що у Києві зник активіст і один з лідерів громадського сектору Євромайдану Ігор Луценко. У своїй останній СМС він повідомив рідним, що до нього наближаються 4 осіб у цивільному. Коли активісти прибули на місце події, Луценка там вже не було, його машина залишилися біля лікарні, куди він завіз ще одного активіста.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: