Працівників із центра Києва виганяють через «зачистку Майдану»?

Середа, 22 січня 2014, 12:56

"Євромайдан SOS" повідомив, що його дезінформували про зачистку Майдану о 16:00 середи.

У Національному радіо заявили: "Повідомлень такого змісту НЕ БУЛО, лише рекомендація для тих, хто не має термінової роботи – піти додому раніше у зв'язку із напруженою ситуацію. Ні про яку зачистку жодного слова не було! Більше того, правоохоронців у внутрішньому дворі радіо, де вони полюбляють базуватись, НЕМАЄ також". 

Раніше "Євромайдану-SOS" повідомили, що працівникам Державного радіо, яке розташоване на Хрещатику, наказали покинути приміщення, бо ввечері буде "зачистка Майдану".

"Нам на Гарячу лінію зателефонували з Державного радіо, яке знаходиться на Хрещатику біля кафе "Шоколадниця". Працівникам радіо сказали, що вони мають покинути приміщення до 16:00 - бо буде зачистка всього Майдану!", - сказано у повідомленні на Facebook.

"Всім увага. Мобілізація всіх сил! Не панікуйте, зберігайте спокій. Наша паніка - це їхній козир!", - закликають активістів. 

 

Між тим, за джерелами Української правди, всім держслужбовцям, які перебувають в урядовому кварталі, дали вказівку залиши місце роботи до 15 години.

Магазини й офіси на Хрещатику також отримали негласну рекомендацію закритися до 16.00 середи, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Співробітники установ та організацій, які перебувають на Хрещатику, сповіщають своїм знайомим про те, що вони мають покинути будівлі до цього часу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування