Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Львівщині запевнили, що виїзду ВВ та Беркута на Київ не планують

Середа, 22 січня 2014, 22:41

Виїзд солдатів Внутрішніх військ і бійців спецпідрозділу "Беркут" з Львівської області в даний час не планується.

Про це заявив начальник Головного управління МВС у Львівській області Олександр Рудяк жителям Львова, які пікетували будівлю обласної міліції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Що стосується підрозділу "Беркут" і Внутрішніх військ, то запевняю громадськість: "Беркут" Львівщини, що знаходиться в місцях дислокації, заступає тільки для охорони громадського порядку і пам'ятників. Активісти, що знаходяться біля місць дислокації "Беркута" і внутрішніх військ, про це знають. Чи не планується їх виїзд за межі Львівської області ... Львівська міліція перебуває у місцях дислокації і несе службу з охорони громадського порядку", - заявив Рудяк.

За його словами, міліція звернулася з ініціативою до міського голови Львова, щоб формувати ради, в які увійдуть представники міліції та громадськості, для того, щоб забезпечити спокій.

"Я вас запевняю, що на Львівщині не застосовуються зброю і спецзасоби. І прошу, щоб мирні протестувальники залишалися мирними. Міліція Львівщини не воює проти свого народу", - додав Рудяк.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування