У Луцьку ОДА взяли в облогу, губернатор написав заяву про відставку

П'ятниця, 24 січня 2014, 11:11

У Луцьку біля облдержадміністрації зібрався мітинг, протестувальники вимагають відставки очільників області.

Про це повідомляє ВолиньРost.

Будівлю охороняють кілька рядів силовиків, поряд є автобус з Беркутом. Як повідомляють працівники ОДА, міліція підготувала пожежні брансбойти. 

 

Голова Волинської облради Володимир Войтович пішов у відставку. "Я написав цю заяву задля збереження громадянського миру", - сказав він. Звільнився також заступник голови облради Юрій Лобач. 

Заява Войтовича, фото Волинські новини 

Другий заступник Войтовича, член партії "Батьківщина" Валентин Вітер заявив мітингувальникам, що він перебирає на себе обов'язки голови облради.

Голова ОДА Борис Клімчук також написав заяву про відставку. Як повідомляє Волинські новини, за його словам, він це зробив для збереження миру і спокою в Україні, попросивши в лідерів луцького Євромайдану написати заяви про те, що вони не будуть закликати громадян до насилля.

Клімчук наголосив, що документ зареєстрований та направлений до столиці в Адміністрацію Президента.

Мітингувальники, які стояли під стінами кабінету, зустріли рішення губернатора вигуками "Молодець!". Однак вони також вимагають відставки Першого заступника голови обласної ОДА Олександра Башкаленка, який після звільнення Бориса Клімчука виконуватиме його обов’язки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування