Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під варту взято ще 12 осіб

Субота, 25 січня 2014, 04:28

Деснянський та Святошинський районні суди ухвалили 24 січня рішення про взяття під варту 12 чоловік.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури міста Києва.

"Деснянський райсуд Києва за клопотаннями слідчих та процесуальних керівників ухвалив рішення про взяття під варту 5 чоловіків, які були затримані у зв’язку із масовими заворушеннями на вулиці Грушевського", - зазначають речники прокуратури.

В повідомленні підкреслюється, що таке рішення суд ухвалив, "врахувавши докази, зібрані у ході першочергових слідчих дій, а також з огляду на особливу тяжкість злочину, у якому підозрюються затримані".

"Святошинський районний суд за результатом розгляду клопотань слідчих обрав запобіжні заходи у виді тримання під вартою ще 7 особам, яких підозрюють у масових заворушеннях на вулиці Грушевського", - додає прес-служба.

"За матеріалами слідства, вказані особи безпосередньо брали участь у масових заворушеннях біля стадіону "Динамо", що супроводжувалися насильством, підпалами, опором представникам влади із застосуванням зброї", - йдеться в повідомленні.

Чоловіки підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 294 Кримінального кодексу "Масові заворушення" – від 10 до 15 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: