Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ЗАПРОПОНУВАВ ЯЦЕНЮКУ ПРЕМ’ЄРСТВО, а Кличку - віце-прем'єрство

Субота, 25 січня 2014, 19:07

Президент Віктор Янукович запропонував Арсенію Яценюку посаду прем’єр-міністра, а Віталію Кличку посаду віце-прем’єра з гуманітарних питань.

У разі їхньої згоди, він відправить у відставку уряд Миколи Азарова, заявила міністр юстиції Олена Лукаш після зустрічі лідерів опозиційних фракцій з президентом та його командою.

"Задля забезпечення широкого громадського діалогу президентом викликано на публічні дебати Віталія Кличка, на які той надав свою згоду", - сказала вона.

"Також президентом запропоновано посаду прем’єр-міністра Арсенію Петровичу Яценюку. У разі згоди останнього зайняти пост прем’єр-міністра президентом буде прийнято рішення про відставку уряду", - заявила Лукаш.

"Посаду віце-прем'єра з гуманітарних питань президентом запропоновано Віталію Кличку", - повідомила вона.

За словами Лукаш, Янукович "переконаний, що спільна робота разом з опозицією допоможе державі об’єднатися і провести необхідні реформи для держави і суспільства".

"Президент вкотре висловив жаль з приводу всіх трагічних випадків, поранень, жертв конфліктів останніх днів та наголосив на неприпустимості насильства", - сказала вона.

"Ми засуджуємо всі радикальні сценарії та їхні наслідки. Переговори будуть продовжуватися за домовленістю сторін", - додала Лукаш.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування