У Черкасах затримали одного з лідерів автомайдану і потрощили 7 машин

Понеділок, 27 січня 2014, 09:47

В Черкасах затримано одного з організаторів Автомайдану Сергія Хаджинова, крім того, побито 7 машин автомайданівців, які приїхали туди з Києва.

Про це написали сам Хаджинов та ще один лідер автомайдану Олексій Гриценко.

"В Черкасах біля обладміністрації, коли ми приїхали, депутати та хлопці з майдану, побачивши тітушок в будівлі спробували зайти, але на голову, не дивлячись на мороз полилася вода та дубинки", - написав він про нічні події біля Черкаської ОДА.

Розтрощена машина у Черкасах. Фото Ірини Геращенко 

"У відповідь почалася киданина льодом та снігом. Потім невідомі почали кидати коктейлі молотова. Потім з'явився Беркут.. Почали разом з тітушками крушити автівки, бити та забирати хлопців. Наразі невідомо скільки затримано... Попередньо затриманий  Щонайменше 7 машин побито", - додав він.

У свою чергу сам Хаджинов уже з Сосновського РВВС написав про те, як його затримали.

"У Черкасах, коли під'їхало 2 автобуси з луганським Беркутом і виродки побігли бити людей, я опинився далеко від натовпу і все бачив ... Я підійшов до двох бійцям і попросив представитися. Через 10 хвилин суперечок один показав посвідчення - Тітов Олександр Володимирович", - розповів Хаджинов.

 Сергій Хаджинов

"У цей же момент другий вдарив мене ззаду і повалив обличчям на землю ... одягли наручники ... кинули в автозак ... і тепер шиють статтю, хоча всі місцеві міліціонери мене підтримують", - додав Хаджинов.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News