Янукович готував зверненні до народу - Олійник

Середа, 29 січня 2014, 21:46

Президент Віктор Янукович у середу може зробити заяву про переформатування влади - такий варіант глава держави озвучив на нараді з фракцією Партії регіонів.

Про це повідомив депутат фракції Володимир Олійник, передає Інтерфакс-Україна.

"Президент сказав так: сьогодні є певні терміни ... якщо відповідь вони (опозиція по законопроекту про амністію) дають, то ми заходимо в зал і голосуємо. Якщо ні - ми йдемо з цього залу поки .... Але президент сказав: після цього я зроблю сьогодні звернення до українського народу.

Якщо рішення не буде, буде сьогодні звернення президента до українського народу", - розповів журналістам Олійник суть наради фракції Партії регіонів за участі Януковича в середу.

"Ви почуєте його. Воно буде не загальним, а змістовним .... Він виконає побажання українців переформатувати владу", - зазначив депутат.

Відео Олейника "Якщо вистачить грошей..."

Відповідаючи на питання про те, чи має на увазі глава держави розпуск парламенту, Олійник сказав : "Він говорив не тільки про розпуск, він говорив відверто про президентські вибори. Але він говорив : будь ласка, я готовий, будь ласка, але брати на себе подальшу відповідальність за розвиток подій - хай беруть лідери опозиції".

Олійник також негативно відповів на питання, чи буде це звернення про намір ввести в країні надзвичайний стан.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News