Булатов розповів, як викрадачі катували його

Четвер, 30 січня 2014, 21:50

Лідер Автомайдану Дмитро Булатов, який зник в ніч з 22 січня, через тиждень знайшовся в селі Вишеньки Бориспільського району під Києвом.

Як розповів сам активіст, невідомі били його, катували, порізали йому вухо та навіть розпинали - він має проколи на руках, передає кореспондент ТСН.

Булатов не знає, хто його викрав, але зауважив, що чоловіки розмовляли з російським акцентом.

Після тривалих катувань його вивезли та викинули з машини. Жорстоко побитий чоловік йшов селом, стукаючи у всі двері, коли нарешті його впустив один з місцевих жителів.

Від нього Булатов подзвонив своїм друзям, які вже забрали його в Київ.

Фото Олексія Гриценка
Фото Олексія Гриценка

Наразі активіст знаходиться в клініці "Борис".

За інформацією депутата Петра Порошенка, який бачився з Булатовим, лідера автомайдану катували протягом всього часу, тобто 8 днів, передає Громадське телебачення.

Окрім того, відомо, що активіста постійно тримали у темному приміщенні та із зав'язаними очима. Останні два дні його не годували. 

Примітним є те, що село Вишеньки знаходиться недалеко від села Гнідин, де знайшли мертвим активіста Юрія Вербицького і де викинули викраденого активіста Ігора Луценка.

Як повідомив в ефірі Громадського телебачення Петро Порошенко, у Булатова виявили струс мозку, однак травм, які загрожують його життю немає.

За словами лідера "УДАРу" Віталія Кличка, те що сталося з Дмитром Булатовим, робилося для залякування активістів і мітингувальників. "Це акт залякування", - наголосив він.

Як він зазначив, зараз міліція ще не встигла допросити потерпілого, тому що "зараз не час", і зараз біля активіста "Автомайдану" виставлена охорона. Представники МВС поки що допитують родичів Булатова. Наразі потерпілому дали снодійне і обробляють рани.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування