Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Автомайдан вибачився, що сплутав двері до квартири Табачника

Понеділок, 6 січня 2014, 13:50

Учасники Автомайдану, які напередодні пікетували помешкання міністра освіти Дмитра Табачника, насправді провели акцію під квартирою, що не має жодного стосунку до глави МОН

Про це заявив організатор Автомайдану Дмитро Булатов на своїй сторінці у Facebook .

"Вчора була поїздка на Ярославів Вал до міністра Дмитра Табачника, На жаль, ми промахнулися. Інформація (про адресу Табачника) була отримана від одного з депутатів. Автомайданівці шкодують про допущену помилку. … Від імені всього Автомайдану ми просимо мешканців квартири (вул. Ярославів Вал, 28 ) пробачити нас за заподіяну моральну шкоду і незручності", - зазначив він.

Також Булатов додав, що мета акції – "захищати життя, здоров'я і законні інтереси людей".

"У разі допущеної помилки ми готові на вимогу мешканців квартири нести чергування біля їхнього під'їзду цілодобово  - охороняти і захищати їх стільки , скільки необхідно", - підкреслив організатор акції.

Скрін-шот спільноти Автомайдан у Facebook
Скрін-шот спільноти "Автомайдан" у Facebook

У коментарі Українській правді Булатов зазначив, що інформацію про адресу Табачника учасники акції отримали від одного з  народних депутатів. Чому адресу було надано некоректно, за його словами, ще буде з'ясовуватися. 

У свою чергу мешканка квартири, під дверима якої Автомайдан влаштував пікет, заявила, що живе у будинку з 1996 року і ані у ньому, ані у цій квартирі Табачник не мешкав. 

Як відомо, напередодні активісти Автомайдану провели пікет під будинком на Ярославовому Валу, 28, де за даними  активістів, знаходилась двоповерхова квартира міністра освіти Дмитра Табачника. 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування