Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Міноборони кажуть, що переважна більшість військових – на боці Януковича

Субота, 1 лютого 2014, 19:17

87 відсотків  особового складу Збройних сил України підтримали дії президента Віктора Януковича, висловили переконання щодо недопущення подальшого протистояння у суспільстві та закликали до негайного припинення заворушень в країні. 

Про це заявив в.о. глави Міноборони Павло Лебедєв, коментуючи звернення військовослужбовців ЗСУ до президента - верховного головнокомандувача ЗСУ щодо ситуації в державі та недопущення розв’язання громадянського конфлікту, повідомляє прес-служба Міноборони. 

За його словами, загальні збори особового складу відбулися у Міністерстві оборони, Генштабі та усіх військових частинах ЗСУ.

"Показовим є те, що 87%  - переважна більшість особового складу - підтримали дії президента, висловили переконання щодо недопущення подальшого протистояння у суспільстві та закликали до негайного припинення тих незаконних дій, які ми бачимо в країні", - додав в.о. міністра.

Він зазначив, що військовослужбовці, які беруть участь в операціях з підтримання миру в "гарячих точках" по всьому світу, "можуть дати об’єктивну оцінку процесам, які відбуваються в України та попередити суспільство про те, до чого може призвести їх радикалізація".

"Сподіваюся, що висловлена особовим складом думка Збройних Сил буде врахована, у тому числі і радикально налаштованими організаціями та громадянами, які сьогодні влаштовують заворушення на вулицях", - додав Лебедєв.

Як відомо, раніше Лебедєв заявив, що Збройні Сили України можуть бути задіяні лише у разі введення надзвичайного або воєнного стану. В іншому випадку армія займатиметься тим, чим займається сьогодні, в мирний час.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування