Булатов вирушає до Німеччини

Четвер, 13 лютого 2014, 10:15

Один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов завершив лікування в Литві та вирушає до Німеччини на зустріч із батьком і бабусею.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна" з посиланням на агентство BNS.

Українець подякував жителям Литви за турботу й допомогу, яку він отримав під час лікування у Вільнюській республіканській університетській лікарні.

"Хочу подякувати за професіоналізм лікарям і всьому персоналу лікарні - ці люди щодня дарували мені позитивні емоції", - сказав Булатов.

Його слова наводяться в прес-релізі лікарні.

Булатова доставили до Вільнюса в ніч на 3 лютого. Про готовність Німеччини прийняти активіста на лікування заявляв раніше глава МЗС ФРН Франк-Вальтер Штайнмаєр.

Тим часом литовська Державна служба судової експертизи готує висновки щодо Булатова.

Голова Держслужби судової експертизи Ромас Раудіс у середу повідомив BNS, що експертиза здійснюється на замовлення МЗС Литви.

За його словами, Булатова оглянули, вивчаються медичні документи, але експерти ще чекають на фотографії, зроблені відразу після того, як чоловіка доставили до лікарні у Вільнюсі.

Раніше Булатов повідомляв, що клопочеться про можливість надання притулку постраждалим автомайданівцям у європейських країнах, в тому числі і в Німеччині.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News