"Киянин", який мріє зачистити Київ від Майдану – проект Медведчука?

Субота, 15 лютого 2014, 20:55

Організатор акції "Кияни за чистий Київ" Іван Проценко працює з Михайлом Кириленком - представником руху Віктора Медведчука "Український вибір".

Такий висновок можна зробити з повідомлень у Facebook після акції Проценко, проведеної 15 лютого на барикадах Майдану під КМДА.

Після бійки учасників акції в групі на Facebook, організованої Проценком, з'явилося повідомлення, що організатор акції знаходиться в реанімації в Олександрівській лікарні з розривом селезінки. У повідомленні вказувалося, що лікарі просять організувати кілька людей на здачу крові. 

Повідомлення до і після з'ясування стану здоров'я Проценка у своєму зверненні на Facebook розмістив учасник "Українського вибору". 

У відповідь на цю інформацію з'явилося повідомлення представника "Українського вибору" Кириленка про те , що з Проценко все гаразд, а повідомленні про його госпіталізацію - "інформаційне вкидання".

 

Як відомо, Іван Проценко неодноразово проводив акції з "очищення Києва від барикад Євромайдану", збираючи на свої заходи проплачених учасників, які раніше були помічені на акціях Антимайдану. Багато хто з них, включно з Проценком, заявляли, що є киянами, яких дратує стан довкілля у центрі столиці.

Сам Проценко не раз заявляв, що у Києві живе трохи більше трьох років, а сам є вихідцем з Одеси. Також він запевняв, що на його акції збираються добровільно, шляхом розсилки у соцмережах, і жодної компенсації за участь він "прибиральникам" не надає.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News