Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Співдоповідачки ПАРЄ зустрінуться з "Беркутом"

Понеділок, 17 лютого 2014, 09:58

Співдоповідачі моніторингового комітету ПАРЄ Маріетта де Пурбе-Лундін і Майліс Репс відвідають Україну 18-21лютого і зустрінуться з представниками Беркут.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Ради Європи, передають Українські новини.

"Співдоповідачі ПАРЄ з моніторингу України Майліс Репс (Естонія) і Маріетта де Пурбе-Лундін (Швеція) з 18 по 21 лютого 2014 року побувають у Києві для зустрічей з лідерами всіх сторін нинішньої кризи й вивчення можливостей її мирного врегулювання", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що візит викликаний необхідністю проведення переговорів із президентом Віктором Януковичем, керівниками Кабінету Міністрів, Партії регіонів, а також з лідерами опозиції.

"Співдоповідачі також мають намір розібратися в тому, яку роль Верховна Рада й ПАРЄ можуть зіграти у виході України з нинішньої політичної кризи й поспостерігати за виконанням резолюції, прийнятої Парламентською асамблеєю на січневій пленарній сесії в Страсбурзі", - наголошується в повідомленні.

Також заплановані зустрічі з виконуючим обов'язки міністра внутрішніх справ Віталієм Захарченком й керівництвом спецпідрозділу "Беркут".

Крім того, заплановані зустрічі з депутатом Ради Петром Порошенком, власником компанії System Capital Management (Донецьк) Рінатом Ахметовим і радником президента, екс-головою АП Сергієм Льовочкіним, а також дочкою колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенією й екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування