П'ять нардепів із Закарпаття виходять з Партії регіонів

Четвер, 20 лютого 2014, 13:13

П'ять народних депутатів від Закарпаття вийшли з Партій Регіонів.

Як повідомляє Mukachevo.net, заяви написали Іван Бушко, Михайло Ланьо, Василь Ковач, Сергій Мошак, Іштван Гайдош. 

"У зв’язку із ситуацією, що склалася, ми, народні депутати України від Закарпаття, заявляємо про свій вихід із Партії регіонів. Закликаємо послідувати нашому прикладу всіх однодумців – закарпатських депутатів усіх рівнів. Пам’ятайте, що жодна політична партія не варта людського життя", - йдеться у офіційному зверненні нардепа-регіонала Івана Бушка

Уповноважений фракції Партії регіонів у Закарпатській обласній раді Ігорь Свищ заявив, що про вихід депутатів із Партії регіонів та саморозпуск фракції Партії регіонів у Закарпатській обласній раді.

"Наразі ми не бачимо можливості продовжувати працювати для своїх виборців в рядах цієї політичної сили, відтак, ми, депутати Закарпатської обласної ради, члени фракції Партії регіонів, оголошуємо про вихід із Партії регіонів та саморозпуск фракції. Закликаємо своїх колег-депутатів із рад усіх рівнів приєднатися до нас, покинути ряди Партії регіонів та оголосити про розпуск фракцій", - зазнає він у своїй заяві.

Крім того, з фракції Партії регіонів Івано-Франківської обласної ради вийшли .2 депутати, повідомляє Українські новини.

Таку заяву в четвер зробив голова облради Василь Скрипничук. За його словами, з фракції ПР вийшли Сергій Сендерский і Роман Мулик.

Депутати вітали таке повідомлення оплесками.

Крім цього, заступник голови облдержадміністрації Зінаїда Болюк заявила на сесії, що виходить з Української народної партії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...