Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов: Захоплення адмінбудівель зі зброєю є порушенням законодавства

Четвер, 27 лютого 2014, 09:42

В.о. президента, спікер парламенту Олександр Турчинов заявляє, що захоплення адмінбудівель зі зброєю є порушенням законодавства.

Про це він заявив у парламенті у четвер.

Він зазначив, що у зв’язку з захопленням адмінбудівель ВР Криму та Ради міністрів Криму людьми "у військовому камуфляжі з автоматичною зброєю", дав певні доручення силовим відомствам.

"Я дав доручення силовим структурам вжити всі заходи для захисту громадян, покарання злочинців відповідно до чинного законодавства і деблокування будівель", - сказав він.

"Будь-які спроби захоплювати адміністративні будівлі буде розцінюватись як злочин проти української держави з усіма наслідками, які повинні бути", - наголосив Турчинов.

"Звертаються до усіх громадян з проханням зберігати спокій. Звертаюся до усіх патріотів захищати адмінбудівлі від провокаторів і екстремістів", - зазначив він.

Турчинов також наголосив: "Щоб вороги України не пробували розхитувати ситуацію, не зазіхали на наш суверенітет, маємо негайно приступити до формування уряду, який повинен забезпечити безпеку України, функціонування всіх органів влади".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування