Шуфрич божиться, що Верховна Рада Криму обіцяє не відділятися

П'ятниця, 28 лютого 2014, 11:53

Регіонал Нестор Шуфрич заявляє, що Крим не має наміру відокремлюватись, а хоче лише розширення повноважень автономії.

Про це Шуфрич оголосив з трибуни парламенту у п’ятницю після розмови зі спікером парламенту Криму Володимиром Константиновим.

"Він сказав, що сьогодні вони звертаються з проханням виключно розширення прав автономії Криму, про які вони говорять протягом понад 10 років, а фактично з моменту прийняття Конституції Криму", - зазначив Шуфрич.

"Ні про що більше не йдеться. І ні в якому випадку не йдеться про вихід автономії зі скалду нашої країни", - зазначив Шуфрич з посиланням на Константинова.

"Я прошу, щоб ми всі були уважні один до одного. Якщо певний регіон протягом багатьох років має певні прохання  і просить їх почути, то ми маємо відповідно відреагувати і уникати спекуляцій і радикальних настроїв", - зазначив він.

"Я переконаний, ми знайдемо діалог і вирішимо всі нагальні питання, які турбують і кримчан, і в цілому всю Україну. Тому прошу утриматись від різких заяв", - зазначив він.

Водночас Шуфрич нічого не сказав про те, що на будівлі парламенту Криму та на інших українських будівлях в Сімферополі і Севастополі, повісили російські прапори.

Крім того, нічого не було сказано про людей у військовому обмундируванні зі зброєю, які захопили аеропорти в Криму.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування