Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд випустив з СІЗО ще 8 затриманих за сутички на Грушевського

Понеділок, 3 лютого 2014, 18:37

Апеляційний суд Києва відправив ще 8 учасників зіткнень на вул. Грушевського під домашній арешт.

Про це повідомили у прокуратурі міста Києва.

За даними правозахисників з групи ОЗОН, запобіжний захід було змінено для наступних активістів:

Тюк Федір Федорович - домашній арешт до 20 лютого за місцем проживання; на засідання не з'явився, оскільки знаходиться у тяжкому фізичному стані.

Апалько Віктор – домашній арешт з 19.00 до 07.00. Зараз він знаходиться у лікарні, його взяли на поруки депутат Леонід Ємець, Олександра Кужель, Оксана Продан та Тетяна Слюс. Є уроженцем Дніпропетровська, де і проживає.

Гурмак Любомир Мирославович, Маркусь Володимир Вікторович, Єрмоленко Олександр Васильович, Цибульський Максим Олександрович, Стогов Антон Валентинович, затриманого на Подолі 20 січня, Холод Іван Васильович – частковий домашній арешт за місцем проживання (з 20 до 7 ранку).

Дизайнер і художник Антон Стогов, затримайний на Подолі 20 січня, в залі суду. Фото @irzja_stelmakh в Twitter

У прокуратурі підкреслили, що станом на 3 лютого із 64 підозрюваних у сутичках на Грушевського 29 перебувають під вартою, 34 відпущені під домашній арешт, з одного взяте особисте зобов’язання.

Крім того, Апеляційний суд Черкаської області, розглянувши у понеділок 12 справ, змінив десятьом підозрюваним запобіжний захід із тримання під вартою на домашній арешт.

Одного підозрюваного суд залишив під вартою. Слухання ще однієї справи перенесено на вівторок, оскільки прокурор не надав усіх необхідних документів.

Загалом, ухвалами колегій суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Черкаської області від сьогодні перебуватимуть під домашнім арештом 11 підозрюваних.

Апеляції розглядалися щодо Мигаля Ю. М., Духовського С. В., Суховенка Є. А., Вечорика В. М., Антоненка В. Л., Медяника Д. В., Камінського Б. В., Грищука П. В., Панченка В. О., Зуболєя Р. В., Юнусова Б. С., Лихолая К. В.

Як повідомлялося, за даними Генпрокуратури, під час масових акцій були затримані 234 людини, з яких 140 осіб заарештували.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування