Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захарченко лякає терактами нібито від "праворадикалів"

П'ятниця, 7 лютого 2014, 08:03

Виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ Віталій Захарченко заявляє, що "праворадикальні угрупування" нібито планують провокації і "не зупиняться навіть перед терактом".

Про це йдеться в його зверненні, розміщеному на сайті МВС у п’ятницю, 7 лютого.

За словами Захарченка, переговорний процес між владою та опозицією дозволив частково зняти напругу в суспільстві, однак "спокій не всім до вподоби". 

"Праворадикальні угрупування планують знову розхитати мир і не зупиняться навіть перед терористичним актом. Про це свідчить і наявна у нас оперативна інформація, і останні події у Будинку профспілок, де стався вибух. Не виключено, що під час виготовлення вибухового пристрою", - заявив в.о. голови МВС.

"Сьогодні – день відкриття зимової Олімпіади у Сочі, і своїми екстремістськими діями зловмисники намагатимуться затьмарити цю подію та привернути увагу до себе та своїх вимог", - вважає він.

"Ті, хто планують злочинні дії, повинні пам’ятати – у правоохоронців достатньо можливостей для того, щоб знайти їх та притягнути до кримінальної відповідальності", - пригрозив Захарченко.

Як відомо, напередодні, 6 лютого, у Будинку профспілок стався вибух, внаслідок якого дві людини постраждало. Євромайданівці повідомили, що вибухівку їм підкинули "під виглядом ліків".

Заяви представників МВС про злочини на Майдані або нібито вчинені протестувальниками вже неодноразово не знаходили підтвердження. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: