Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Воля" все-таки відключає російські канали, але не повністю

П'ятниця, 14 березня 2014, 12:37

Один з найбільших операторів України, компанія "Воля" припиняє ретрансляцію чотирьох російських каналів в аналоговому форматі.

Як йдеться в повідомленні компанії, мова йде про канали "Россия 24", ОРТ ("Первый канал. Всемирная сеть"), "РТР-Планета", "НТВ-Мир".

"Ми відмовляємося від дублювання зазначених вище каналів в аналоговому форматі і залишаємо тільки їх цифрову версію. Одночасно в пакети програм в аналоговому форматі ми додаємо телеканали "Сонце ТВ", "Еспресо ТВ" та ін", - йдеться в повідомленні.

У Києві, де компанія вже не використовує аналогову технологію, компанія змінює склад пакетів, в яких представлені ці російські компанії.

"Зазначені канали замість соціального або "легкого" пакету будуть доступні тільки в платних цифрових пакетах телепрограм, починаючи з "Стартового", а також у пакетах інтерактивного телебачення "ВОЛЯ HD Smart" ", - пояснили у Волі.

Як повідомлялося, Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення України закликав провайдерів до 19:00 11 березня припинити ретрансляцію у своїх мережах передач згаданих російських каналів.

Однак станом на 8:00 12 березня в Києві Воля продовжувала ретрансляцію цих каналів. Так само діяла компанія "Тріолан" та менші за кількістю абонентів провайдери, наприклад, "Интелеком-З" в Святошинському районі столиці.

В Севастополі ж "Воля" ще 10 березня припинила трансляцію 12 загальнонаціональних українських телеканалів - на вимогу неназваної особи, яка в прес - релізі компанії називають "в.о. голови Севастопольської міської адміністрації".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: