Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росія стягує ще більше військ до кордонів з Україною і посилюється у Криму

Субота, 15 березня 2014, 08:30

За останню добу російські війська здійснили перегрупування поблизу кордону з Україною.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook Дмитро Тимчук, за даними групи "Інформаційний Опір", на аеродром "Долотінка" (Міллерово, навпроти Луганська) перекинуто 40 вертольотів Мі-8 та Мі-24.

Від пос.Деркул (Тарасівський р-н Ростовської області) відзначається переміщення російських військ у бік держкордону.

Також спостерігається скупчення військ в районі Таганрога, Матвєєва Кургана (селище в Ростовській області) та Новошахтинська (Ростовська область).

У районі Новошахтинська відзначається активність станції перехоплення зв'язку.

14 березня колона військової техніки була перекинута з Росії у Керч. 

Разом з тим глава медіацентру Міноборони у Криму Владислав Селезньов повідомив, що 100 одиниць російської військової техніки, в т.ч.  ствольна артилерія, яка минулої ночі переміщалася дорогами Криму з боку Феодосії, наразі даний час зосереджена на військовому аеродромі Джанкой.

Окрім того батальйон "Схід" РФ чисельністю до 100 одиниць техніки, розмістився табором в районі населеного пункту Воїнка.

За інформацією Селезньова, в Роздольному на території закинутої військової частини російські солдати розгорнули станції.

 

Як відомо, раніше в МЗС України повідомили , що Росія стягує війська на українсько-російському кордоні і нарощує свою присутність у Криму.

"Російська Федерація продовжує нарощувати військову присутність у Криму. Зокрема, відзначається активність військової авіації Збройних сил Російської Федерації. Так само і на кордоні з Україною в напрямку Сумської та Чернігівської областей і накопичення військ на кордоні з Білоруссю", відзначили в МЗС.

Також в інтернеті з'явилося відео переміщення бронетехніки поблизу східного корднону України. Зокрема транспортування БМП свідки зафіксували у російського селища Весела Лопань ( Білгородська область). Крім того  на вулицях Ростова помітили самохідні артилерійські установки.

Джерело відео - Ирина Седова·

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування