Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

МВС та СБУ закликали українців негайно скласти незареєстровану зброю

Субота, 15 березня 2014, 22:05

У зв'язку з надзвичайною суспільно-політичною ситуацією, що склалася в країні від громадян закликають негайно здати в органи МВС вогнепальну зброю, що не є законно зареєстрована належним чином.

Про це йдеться у зверенні МВС Арсена Авакова та голови СБУ Валентина Наливайченка, повідомив на своїй сторінці у Facebook Аваков.

"У зв'язку .. із загостренням криміногенної обстановки і системними провокаціями з боку іноземних громадян в Криму і на південному сході України  закликаємо і вимагаємо від усіх громадян негайно здати в органи МВС вогнепальну зброю, що не є законно зареєстрована належним чином", - йдеться у зверненні.

Також працівникам МВС та СБУ наказано негайно приступити до виявлення незаконної зброї, її вилучення, та безумовного і ретельного притягнення до відповідальності всіх осіб, які не здали зброю, по всій строгості закону незалежно від політичної приналежності та участі у громадських формуваннях правопорядку.

"Маємо разом негайно зупинити насильство на вулицях наших міст і захистити життя і здоров'я людей. Це безпека кожного із нас, наших родин, усіх громадян", - йдеться у зверненні.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування