Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У понеділок вранці Аксьонов проситиме Путіна пошвидше забрати Крим

Неділя, 16 березня 2014, 19:37

Крим увійде до складу Росії в максимально короткі терміни.

Про це заявив "прем'єр-міністр"  АРК Сергій Аксьонов, повідомляє 

"Зробимо все максимально швидко, але дотримуючись при цьому всіх юридичних процедур", - сказав Аксьонов.

За його словами, на ранок понеділка призначена сесія Верховної ради Криму, яка звернеться до президента Росії з проханням про включення Криму до складу РФ.

Разом з тим в ефірі "Первого канала" Аксьонов заявив, що "делегація кримського парламенту вилетить у Росію у другій половині 17 березня"

"В другій половині дня делегація кримського парламенту вилетить до Москви для проведення подальших заходів з державною думою РФ, Радою Федерації, відповідно вже для прийняття юридичних нормативних актів, для остаточного процесу входження Криму до складу РФ", - зазначив Аксьонов, повідомляють РИА Новости.

Як відомо, єдине в ході референдуму опитування на виході з дільниць для голосування за замовленням Кримінформу проводив Республіканський інститут політичних та соціологічних досліджень більше ніж на 200 дільницях АРК.

За даними цього опитування, 93% кримчан проголосували за входження АРК до складу Росії.

Разом з тим, жодних даних про таку організацію, як Республіканський інститут політичних і соціологічних досліджень, не існує.

Як відомо, центральна влада в Києві через суд та рішення в.о. президента України, голови Верховної Ради України Олександра Турчинова зупинила відповідні рішення проросійської "влади Криму".

Турчинов також закликав кримчан не брати участь у так званому "референдумі", який проводить "маріонеткова псевдовлада Криму під контролем російських військових".

Про невизнання так званого "референдуму" у Криму заявили й західні політики та експерти. 

Інтерфакс

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування