Українці за два дні пожертвували для армії ще 6 мільйонів гривень

Середа, 19 березня 2014, 13:20

Міноборони України в рамках акції "Підтримай Українську армію" станом на 12:00 19 березня зібрало більше 16 мільйонів гривень

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Оборонне відомство відзначає, що 3 мільйони 810 тисяч 300 гривень перераховано за допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер "565".

Раніше повідомлялося, що станом на 17 березня на рахунки Міністерства оборони в рамках акції "Підтримай Українську армію" надійшло майже 9,9 мільйонів гривень.

Крім того, у Держприкордонслужбі повідомили, що на її рахунок від небайдужих громадян надійшло вже 1 мільйон 41 тисячу гривень. Кошти розподілять між військовослужбовцями, які проходять службу в Криму.

"Рішення про розподілення коштів буде розглянуто на засіданні комісії разом з громадськими організаціями та оприлюднене для обговорення", - обіцяють прикордонники.

У відомстві також повідомляють, що деякі мережі станцій технічного обслуговування запропонували безкоштовно відремонтувати транспорт прикордонників, а тим, хто служить на кордоні з Росією, звозять ковдри, спальні мішки та інші необхідні речі. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування