Уряд знову працює над угодою про Асоціацію з ЄС

Неділя, 2 березня 2014, 10:29

Кабінет міністрів відновив роботу над угодою про Асоціацію з Європейським союзом.

Про це повідомив міністр економіки Павло Шеремета у своєму Фейсбуці.   

Він також зазначив, що уряд скасував розпорядження Кабінету міністрів від 21.11.13 і знову працює над підготовкою Угоди про Асоціацію з ЄС.

Як відомо, 21 листопада уряд під керівництвом Азарова вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

"Призупинити процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та ЄС, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їх державами — членами, з іншої сторони, і дію рішення Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 р. "Про підготовку до підписання проекту Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом і його державами — членами, з іншої сторони", - було сказано в розпорядженні.

Згідно з розпорядженням, таке рішення було ухвалено "з метою вжиття заходів щодо забезпечення нацбезпеки,  більш детального вивчення та опрацювання комплексу заходів, які необхідно здійснити для відновлення втрачених обсягів виробництва та напрямів торговельно-економічних відносин з Російською Федерацією та іншими державами — членами СНД".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування