Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мамчур заарештований, у військовій тюрмі Севастополя - ЗМІ

Субота, 22 березня 2014, 22:04

Командир військової частини у Бельбеку, захопленої 22 березня російським спецназом, заарештований та доставлений до військової  тюрми у Севастополі.

Про це журналістам ABC News заявила дружина Мамчура з посиланням на його повідомлення. 

За словами дружини Мамчура, командир в/ч зателефонував їй та повідомив, що заарештований та що його доправляють до військової тюрми у Севастополі.

Після цього телефонний зв"язок із ним перервався.

Разом з тим підлеглі Мамчура у в/ч у Бельбеку заявили, що не залишать захоплену російськими військами базу, доки Мамчур не повернеться.

Як відомо, 22 березня відбувся штурм авіабази, на територію військової частини прорвалися представники самооборони Криму. Ворота в частину проламані за допомогою БТРа. Джерела стверджують, що під час штурму було чути постріли, у штурмі задіяно не менше 6 одиниць БТР-80.  

Під час штурму постраждали один журналіст та один український військовослужбовець.

За даними очевидців, до військової частини до входу на територію бігла група озброєних людей, за повідомленням  Селезньова,під час штурму в/ч працював спецназ Збройних сил РФ, який зайшов з боку аеродрому.  

На питання, де перебувають українські військовослужбовці, зокрема, командувач базою Юлій Мамчур, Селезньов зазначив: "Весь персонал авіабази, в тому числі і полковник Мамчур, знаходиться під тотальним контролем представників збройних сил РФ, всі знаходяться на території авіабази".

Пізніше стало відомо, що Мамчура викрали російські військові.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування