Рабинович теж подався в президенти

Вівторок, 25 березня 2014, 14:59

Бізнесмен Вадим Рабинович подав документи у ЦВК для реєстрації кандидатом у президенти як самовисуванець.

Про це "Українській правді" повідомили в оточенні Рабиновича. 

Згодом сам Рабинович повідомив про це у Facebook.

 Рабинович іде в президенти

"Я балотуюся в президенти, виходячи з декількох цілей. Але одна з них – якщо не головна – спростувати міф про "антисемітизм" в Україні, показати, що в нашому суспільстві є рівні можливості для кожного", - заявив Рабинович на виході з ЦВК журналістам. 

Прес-секретар ЦВК Костянтин Хівренко згодом підтвердив: "Сьогодні особисто здали документи до ЦВК о 10 годині пан Добкін, о 15 годині - пан Тігіпко, о 15:20 пан Рабинович". 

Раніше документи у ЦВК як кандидати в президенти подали екс-голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, який перебуває під слідством, колишній високопосадовець Генпрокуратури Ренат Кузьмін і поплічник влади Віктора Януковича Сергій Тігіпко.

Очікується, що балотуватися в президенти будуть і екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка вийшла з ув’язнення наприкінці лютого, лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош, лідер Радикальної партії Олег Ляшко та інші.

Дострокові президентські вибори в Україні призначені на 25 травня.

Кандидати в президенти України, аби їх допустили до участі у виборах, мають, серед іншого, внести заставу у розмірі 2,5 млн. грн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування