Воронезький губернатор скаржиться, що "терористи" вимагають приєднати регіон Україні

Четвер, 6 березня 2014, 15:44

Губернатор Воронезької області Олексій Гордєєв заявив, що радикальна терористична організація "Священне братерство "Чорний хрест"" вимагає приєднати область до України.

Про такий "ультиматум" розповів сам Олексій Гордєєв виданню "РИА Воронеж".

За його словами, автори ультиматуму, що обіцяють розправитися з ним і його близькими – радикальна терористична організація. При цьому жодного згадування про таку організацію не існує.

 

"На мою адресу електронною поштою надійшов ультиматум, за попередніми даними, з Львівської області України, у якому містяться прямі образи й погрози на адресу нашої держави, на адресу керівництва країни, а також вимоги піти у відставку з оголошенням про те, щоб Воронезька область приєдналася до України", – заявив він.

Згідно з текстом ультиматуму, який приводить видання, приховавши при цьому повний текст і адресу відправника, від Гордєєва вимагають "привселюдно оголосити про неприйняття курсу Кремля й президента Путіна по вторгненню в Україну з подальшою анексією її території й негайно подати у відставку".

Крім того, в "ультиматумі" потрібно "привселюдно заявити про бажання Воронезької області увійти до складу України" і "накласти на себе руки будь-яким чином".

"У випадку невиконання жодного зі згаданих варіантів, Священне братерство "Чорний хрест" почне переслідування з метою: 1. Ліквідації ВАС особисто".

Примітно, що в якості зворотного зв'язку вони вказали поштову адресу з українського домену, при цьому на зображенні адреса не зазначена.

Гордєєв звернувся до влади України із проханням розібратися з місцевими радикалами відповідно до законів даної держави й вжити заходів до заборони діяльності подібних організацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...